TALLERS DE CUINA

Realitzo regularment tallers de cuina a comarques gironines. També podem programar un taller allà on et convingui, només cal que en parlem. Les modalitats de tallers que faig regularment són dues: el de cuina creativa i el de cuina bàsica quotidiana. També programo altres tallers monogràfics.

CUINA CREATIVA
Cuina amb els aliments de temporada i de proximitat, els que es troben al mercat, els que provenen de ben a prop. Cuina mediterrània, sense fórmules o aliments exòtics, la cuina de sempre en versió vegetariana, sense l’ús de carn ni peix, amb una aportació mínima d’ous i làctics, i amb un munt de creativitat. Per gaudir d’una cuina variada, saborosa, aromàtica, plena de color i de vida, sense renunciar al plaer gastronòmic. A cada sessió es cuinen i tasten tres receptes.

CUINA BÀSICA QUOTIDIANA
Cuina bàsica, econòmica, nutritiva, saborosa i fàcil. Receptes bàsiques i fórmules senzilles d’organitzar els àpats de cada dia de manera que obtinguem una alimentació nutritiva, saborosa, fàcil, econòmica i més ecològica. Cuina mediterrània, amb aliments de proximitat i de temporada. Facilitant una alimentació vegetariana completa de manera quotidiana i més ecològica.

A TALLERS EN CURS podràs veure quins hi ha programats.

Si vols que faci un taller de cuina al lloc on vius, o allà on et pugui interessar fer-lo, clica i omple el FORMULARI i em posaré en contacte.

All-focus