ARREL ECOLÒGICA

Cuina radicalment de prop, radicalment de temporada, radicalment ecològica, mediterrània, vegetariana i vegana.

RADICALMENT DE PROP. Cuinant només amb aliments de proximitat. Reduint energia, infraestructures i contaminació en transport global de mercaderies. Vitalitzant l’economia local i la nostra pagesia.

RADICALMENT DE TEMPORADA. Cuinant només amb aliments de temporada, més nutritius i més saborosos. Respectant la terra i els seus cicles naturals, adaptant-nos als seus ritmes, i no a la inversa.

RADICALMENT ECOLÒGICA. Minimitzant residus, sense malversació. Reduint petjada ecològica, energia i contaminació. Afavorint la salut del planeta. Prioritzant els aliments de producció ecològica. Cuinant amb amor a la Terra.

MEDITERRÀNIA. Reformulant i reivindicant l’essència culinària de la gent senzilla de la Mediterrània. Cuinant cereals, llegums, hortalisses i fruites, amb creativitat i tradició mediterrània.

VEGETARIANA I VEGANA. Cuina ovo-lacto-vegetariana, i també vegana. Per raons ecològiques, de salut i de solidaritat animal. Utilitzant així molta menys extensió de terra per alimentar-nos, reduint el consum d’aigua i energia, minimitzant la contaminació i l’esclavitud animal.

All-focus