Taller cuina, canvi, clima

All-focus

Curs 2019/2020. Idees bàsiques i receptes per a una alimentació quotidiana més ecològica i econòmica. Amb productes de temporada i de proximitat. Reduint petjada ecològica, reduint residus. Sense augmentar la despesa en alimentació. Cuina mediterrània, receptes ovo-lacto-vegetarianes, i també veganes. Plats saborosos i nutritius. Prioritzant la producció ecològica, fomentant la nostra pagesia. Cuinant sabors d’amor a la terra, tenint cura del planeta.
Dues o tres receptes per sessió, tastet de tots els plats, receptes per escrit. Taller impartit per Isidre, xef per Gaia.

…….

Taller quinzenal a CENTRE CÍVIC BARRI VELL de Girona
Els dijous, de 19,00 a 21,00 h. Inici del Taller: 3 d’octubre
Dates de les 14 de sessions: 3 d’octubre, 17 octubre, 14 novembre, 28 novembre, 12 desembre, 9 gener, 23 gener, 6 febrer, 20 febrer, 5 març, 19 març, 2 abril, 16 abril, 30 abril.
Aportació de 175,00 euros per tot el curs, del 3 d’octubre al 30 abril.

Inscripcions a través del web d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona.
Codi del curs: BV 19027

 

Anuncis