Crema de pastanaga, ceba tendra i api, amb cúrcuma

All-focus

Aquesta crema barreja el cuit i el cru. Els seus ingredients donen un sabor delicat que la cúrcuma transforma en intens alhora.
He posat a foc baix la pastanaga i la ceba tendra, tallades en bocins, en una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva verge. Ha estat al foc durant uns cinc minuts, amb l’olla tapada, evitant que agafi gust de sofregit massa potent. Passat aquest temps, he afegit brou de verdures que havia fet amb una bona proporció d’api. La quantitat de brou, més o menys, el triple de volum que la pastanaga i la ceba tendra. Ho he deixat bullir durant un quart d’hora a foc baix. He afegit una culleradeta petita de cúrcuma i he deixat coure tres minuts més. L’api, ben tendre i blanc, la part més interior, traient els fils que pugui tenir, l’he tallat petit. He tret i reservat una part del brou de la cassola. He passat per la batedora l’api i el contingut de la cassola. Ho he emplatat directament, quedant a una temperatura tèbia. He decorat amb una espiral d’oli, una fulla d’api tendre i una mica de germinat d’alfals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s