Carabassa, carxofes i porro rostides al forn

All-focus

Recepta fàcil al forn per menjar verdures del temps amb sabor diferent. La carabassa la tallem gruixuda. La que permet talls més uniformes és la carabassa cacauet, també anomenada carabassa violí. Les carxofes, traient les fulles exteriors, a talls prims. El porro, sencer. He afegit xampinyons, però al vostre gust.
En una plata per anar al forn amb una mica de fondària, posem les verdures, talls de llimona, dues fulles de llorer, all, ceba, una bona proporció d’oli, vi ranci o vi blanc, i pebre vermell dolç i picant en la proporció que us agradi. Afegim brou fins que cobreixi el tall de carabassa. Una mica de sal per sobre les verdures i al forn, a 200 graus, foc per baix, durant un mínim de 30 minuts. Anem comprovant que la carabassa estigui feta i si cal, deixem un quart d’hora més al forn.

Ingredients:
Carabassa cacauet
Carxofes
Porros
Xampinyons
Ceba
All
Brou de verdures
Vi ranci, o vi blanc
Llorer
Llimona
Pebre vermell dolç i picant
Oli d’oliva
Sal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s