Crema d’espinacs, allioli de remolatxa, cigrons cruixents i toc de iogurt

All-focus

Reservem els brots més tendres dels espinacs. En una olla, tirem un bon raig d’oli d’oliva, la resta dels espinacs tallats i la poma pelada i tallada menuda. Sofregim a foc baix durant deu minuts. Després posem el brou, la sal i el pebre. Deixem bullir durant deu minuts. Per l’allioli, piquem la remolatxa, la pastanaga i l’all, afegim un gotet d’oli d’oliva, sal i un raig de suc de llimona. Ho passem per la batedora per obtenir una textura consistent i cremosa.
A l’hora de servir a taula, afegim els brots d’espinacs que hem reservat al que hem bullit i ho passem tot per la batedora. Per emplatar, posem primer la crema d’espinacs, després l’allioli i una mica de iogurt d’ovella o alternativa vegana. Finalment, posem els cigrons que haurem sofregit prèviament fins que estiguin ben cruixents.

Ingredients:
Espinacs, un manat
Poma, una
Brou de verdures, 500 ml
Remolatxa, una petita
Pastanaga, una de mitjana
All, un gra
Cigrons cuits
Iogurt, d’ovella o vegà
Oli
Pebre blanc
Sal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s