Bròcoli amb crema d’avellanes, pastanaga i cúrcuma

All-focus

Pelem i piquem la ceba. La sofregim en una paella amb oli d’oliva a foc
baix fins que estigui daurada. Piquem les avellanes i la pastanaga, tot junt. Afegim aquesta picada a la paella i continuem sofregint a foc baix durant set minuts. Ara posem a la paella el brou de verdures i deixem que redueixi. A continuació incorporem la llet d’ametlla, la cúrcuma i el pebre blanc. Rectifiquem de sal, remenem i deixem reduir una mica durant uns tres minuts a foc baix. Ho passem tot per la batedora i ja tenim la crema.
El bròcoli el bullim al dente. El podem menjar bullit o gratinar-ho després al forn amb formatge

Ingredients per a la crema:
Avellanes crues, 20 unitats
Pastanaga, una de mida gran
Ceba, una petita
Cúrcuma en pols, mitja culleradeta de cafè
Brou de verdures, 100 ml
Llet d’ametlla, 200 ml
Pebre blanc, un pessic
Oli
Sal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s