Sopa d’arròs, remolatxa i pastanaga amb picada de nap, all i ametlles

All-focus

Per fer la sopa, pelem i piquem ben fi la ceba, una remolatxa i una pastanaga. Pelem i tallem en juliana l’altra remolatxa i l’altra pastanaga, les reservem. Posem oli en una olla i sofregim a foc baix la picada amb els tres ingredients durant un quart d’hora. Passat aquest temps, incorporem la remolatxa i la pastanaga tallades en juliana. Deixem sofregir cinc minuts més i tirem el pebre vermell. Incorporem el brou a l’olla i deixem que bulli a foc baix durant un quart d’hora. A continuació, afegim l’arròs integral que haurem cuit anteriorment, remenem i deixem reposar dos minuts. Per la picada, pelem i piquem el nap, l’all i les ametlles. A l’hora de servir, emplatem la sopa, afegim en un costat la picada i decorem amb una branca de julivert.

Ingredients

Per a la sopa
Remolatxes mitjanes, dues
Pastanagues mitjanes, dues
Ceba, una petita
Brou de verdures, 1 litre
Pebre vermell dolç i picant
Oli
Sal

Per a la picada
Nap, un petit
All, un gra mitjà
Ametlles torrades, 16 peces

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s