Amanida de pastanaga i fruita

All-focus

Aprofitant que ara, a l’hivern, tenim pastanagues grans i tendres, proposo un format diferent d’amanida, amb una base de làmines de pastanaga. Pelem i tallem longitudinalment làmines de pastanaga d’uns tres mil·límetres de gruix. Les bullim durant tres minuts perquè quedin cuites al dente i les reservem dins d’aigua freda amb sal i llimona. Piquem pastanaga i raves. Pelem i tallem a bocins la taronja. Desgranem la magrana. Posem en un bol la pastanaga i raves picats, la taronja tallada i els grans de magrana. Afegim sal, oli, unes gotes de llimona i iogurt. Barregem els ingredients. A l’hora de servir, posem les làmines de pastanaga de base, i a sobre la barreja amanida de fruites i arrels. Al cim, afegim germinats i uns grans de magrana, tirem un raig d’oli per sobre i a taula.

Ingredients
Pastanagues grosses
Raves
Magrana
Taronja
Iogurt d’ovella, o un de vegà
Germinats d’alfals
Llimona
Oli d’oliva verge
Sal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s