Crema de bròcoli i poma

All-focus

Farem servir només la part més exterior del bròcoli, les flors granulades i les branques més immediates. La resta de tronc el podem guardar per fer brou de verdures variades.
Bullim el bròcoli durant tres minuts, preferiblement en brou de verdures, o aigua si no disposem de brou. A l’hora de servir, passem per la batedora el bròcoli bullit amb poc brou i una poma mitjana pelada. Afegim un gotet de llet d’ametlla, pebre blanc, oli d’oliva verge i unes gotes de llimona. Ho batem fins a obtenir una textura ben fina. El grau d’espessor el decidiu vosaltres afegint, o no, més brou, o llet d’ametlla. Ho servim en bol posant a sobre els grans de magrana i un xic de germinats per decorar.

Ingredients
Bròcoli, una peça
Poma, una de mitjana, gran
Brou de verdures, 1/2 litre
Llet d’ametlla, un gotet
Magrana
Pebre blanc
Oli d’oliva verge
Llimona
Sal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s