Mossos de germinats d’alfals

All-focus

Petits mossos, o mossets, de germinats, raves i iogurt d’ovella. Una recepta senzilla, ràpida i deliciosa. Barregeu en un bol els germinats d’alfals, el iogurt i els raves prèviament picats. Afegiu un bon raig d’oli d’oliva verge, un polsim de sal i unes gotes de llimona. Remeneu fins a obtenir la textura de massa fluida. Poseu les proporcions de germinats i rave que preferiu, el iogurt donarà la textura suficientment homogènia com per fer les boletes. Ho podeu fer amb dues culleradetes de postres o amb les mans. No queden pas molt compactes, es tracta d’obtenir la textura suficient com per modelar. Les podeu servir en una plata i menjar-les amb culleradeta, o servir-les en culleres d’aperitiu per menjar de manera individual directament.

Ingredients:
Germinats d’alfals
Raves
Iogurt d’ovella
Oli
Sal
Llimona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s