2, 9 i 16 de juny, PLATS FREDS D’ESTIU

plats freds d'estiu web

L’estiu convida menjar fred, i no convida tant passar-se gaire estona davant dels fogons. Per això, en aquest taller de tres sessions cuinarem poc amb foc, i totes les receptes seran per menjar-les fredes o a temperatura ambient. Farem marinats, amanides diferents, cremes, sopes i gaspatxos, timbals, rotllets, parmentiers, tapes… Receptes creatives, de cuina vegetariana mediterrània, amb aliments de proximitat i de temporada d’estiu (*).

Taller CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA, PLATS FREDS D’ESTIU

Dies: Dissabtes 2, 9 i 16 de juny 2018

Horari: d’11,00 a 13,00 h

Lloc: Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. Carrer de la Cort Reial, 7, Girona

Preu: 35 €, les tres sessions. 15 €, una sessió. En efectiu, a l’aula, a l’inici de la sessió corresponent

Imparteix: Isidre Rebenaque Cruz Gaig

Inscripcions: a través d’aquest formulari

(*) Alguns dels aliments de temporada d’estiu que cuinarem els podem trobar gairebé tot l’any a mercats i botigues, i per això els podrem cuinar al juny i fer el taller. Però jo us recomano menjar-los quan és el seu temps, de temporada. Aleshores també és més fàcil que siguin de proximitat, conreats per la nostra pagesia. Obtindrem, així, més qualitat i sabor, i tot plegat serà més ecològic i sostenible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s