Cuinant els tallers de primavera

tallers primavera

Els tallers de primavera al Centre Cívic Ter de Girona arriben a la seva fi. Haurem creat i cuinat dotze receptes amb ingredients de temporada, de proximitat i ecològics. Pèsols, espàrrecs, carxofes, calçots, faves, cebes tendres, menta, espinacs… han donat forma a cremes, timbals, nius, pastissos, frittates, arrebossats…
Uns plats que tornarem a cuinar, amb algunes novetats, als tallers que durant els quatre dissabtes de maig realitzarem al Centre Cívic Barri Vell de la ciutat. Les inscripcions són obertes: vegetarianamediterrania@gmail.com
Gràcies a la Sandra i a l’Aida per les fotografies.

plats primavera

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s