Els llegums a la cuina quotidiana

llegums web

El passat dissabte, 17 de març, el TALLER DE CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA QUOTIDIANA el vàrem dedicar als llegums. Vàrem tractar fórmules senzilles i ràpides per menjar llegums de manera variada i saborosa. També vam fer receptes que demanen més temps, però que després ens permeten tenir llegum a l’abast de manera fàcil. Vàrem cuinar tres varietats de fesols, ull ros, Santa Pau i ganxet. També cigrons i llenties pardines. Vàrem fer un estofat exprés, un saltat, una sopeta cremosa, un pastís i hummus. Tot d’una forma senzilla i el màxim d’econòmica. I com no, amb ingredients de temporada i de proximitat, i en bona part també de producció ecològica.
Gràcies a la Cristina per les fotografies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s