Els cereals de cada dia…

cereals web

El passat dissabte, 10 de març, vàrem dedicar la sessió del TALLER DE CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA als cereals. Vàrem parlar sobre fórmules senzilles per menjar cada dia de manera variada, saborosa i nutritiva diferents tipus de cereals. Vàrem cuinar arròs integral, ordi i fajol. Vàrem fer fideuà, risotto i pilotilles. Tot d’una forma senzilla i el màxim d’econòmica. I com no, amb ingredients de temporada, provinents del més a prop possible i, en bona mesura, de producció ecològica.
Dissabte vinent ens centrarem en els llegums i les seves possibilitats culinàries per ser presents de manera quotidiana al nostre plat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s