Nutritiva, saborosa, fàcil, econòmica i ecològica

All-focus

El passat dissabte 3 de març vàrem iniciar el taller de cuina vegetariana mediterrània QUOTIDIANA. La primera de les quatre sessions que es realitzen a l’aula de cuina del Centre Cívic Barri Vell de Girona es va centrar en les hortalisses, a més d’una introducció general sobre els cinc objectius bàsics del taller:
NUTRITIVA. Satisfent les necessitats nutricionals amb una alimentació vegetariana i una cuina mediterrània.
SABOROSA. Gaudint de sabors i aromes, sense renunciar al plaer gastronòmic.
FÀCIL. Cuinant sense complexitat, amb receptes assequibles per a tothom.
ECONÒMICA. Estalviant temps i despeses, sense aliments cars, amb fórmules senzilles per economitzar el temps que dediquem a la cuina.
ECOLÒGICA. Alimentant-nos amb productes de temporada i de proximitat, i prioritzant els d’agricultura ecològica. Potenciant la nostra pagesia i la sostenibilitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s