L’estiu a Tasta’l, s’ha acabat!

tasta'l fi

Hem estat dos mesos i escaig cuinant a Tasta’l, un estiu als fogons de la cuina d’aquest espai de degustació del Parc Agroecològic de L’Empordà, a Albons, el projecte d’agricultura ecològica de l’Enric Navarro. Gràcies Enric!
Ha estat un estiu molt i molt intens, 40 dies oferint plats de creació pròpia a partir de la cuina tradicional catalana i mediterrània. Cuina vegetariana elaborada amb producte ecològic de les hortes situades a pocs metres de les taules on heu pogut assaborir la nostra proposta culinària. Cuina de temporada i quilòmetre 0.
Hem cuinat més de 50 plats i tapes diferents, cada dia amb noves propostes. Estem contentes dels resultats i molt agraïdes a la nostra clientela, pel seu reconeixement i per saber que quedaven satisfetes. Agraïm també la seva pacient espera en alguns moments donats.
Aquest estiu a Tasta’l s’ha acabat, més endavant informarem si la col·laboració té continuïtat. Sabem que moltes ens ho heu demanat.
De moment, el que us podem avançar és que a Girona farem tallers de cuina durant el curs 2017-2018 a dos centres cívics de la ciutat. Ben aviat us informem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s