Segon àpat al mas

amanides Adara

Segon àpat a Mas d’en Bordes, un dia esplèndid, comensals amb mainada, tot plegat una jornada plena de vida.

El menú:
Carpaccio de col i rave.
Amanida d’enciams i verduretes.
Pastís d’api i fonoll.
Arròs a la menta i canyella.
Carabassons farcits, i pera a les fines herbes.
Pastís de cireres.

w.amanida

w.pastís d'api i fonoll

w.arròs a canyella

w.carbasso farcit

w.pastís de cireres

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s